Головна  →  Новини  →  20 червня 2019

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

20 червня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів нараду щодо виконавської дисципліни за зверненнями громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва». У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Микола Дубовик розпочав нараду з обговорення звернень мешканців щодо відсутності гарячого водопостачання в будинках на вул. Новомостицькій, 4 та вул. Волоській, 23. "Обов'язково на дошках оголошень в під'їздах повинні висіти повідомлення про строки виконання ремонтних робіт", - зазначив головуючий.

Крім того, Микола Дубовик акцентував особливу увагу на зверненні мешканки району, яка проживає на просп. Правди, 31, щодо встановлення пандусу, оскільки вона має двох дітей з особливими потребами.

Також розглянули звернення щодо ремонтів дахів будинків, відсутності решіток зливневої каналізації, роботи ліфтів тощо.

За результатами проведення наради надано відповідні протокольні доручення керівникам комунальних підприємств району і представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024