Головна  →  Оголошення  →  16 квітня 2024

Виставка-подорож «Культура жива і неповторна»

У 1983 році, за пропозицією Асамблеї Міжнародної ради з питань охорони пам’яток та визначних місць, створеній при ЮНЕСКО, Центр культурної спадщини ЮНЕСКО оголосив 18 квітня Міжнародним днем пам’яток та визначних місць. В Україні цей день має назву − День пам’яток історії та культури. Кожна епоха залишає нам у спадщину пам’ятку архітектури чи історії, що зберігає в собі згадку про певну визначну подію чи особистість. У кожному регіоні є свої визначні пам’ятки − перлини української землі. Це справжній скарб, наша гордість і надбання. Бібліотека імені Юрія Збанацького запрошує ознайомитись з виставкою-подорожжю «Культура жива і неповторна».

Всі охочі мають нагоду збагатитись інформацією про прекрасні архітектурні перлини України, багату історичну і культурну спадщину нашого краю, красу неповторних міст і сіл, у яких все дихає історією і духом українського народу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024