КМДА Київська міська державна адміністрація


20 червня 2019

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

Комунальні служби району прозвітували про стан виконання звернень громадян (фото)

20 червня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів нараду щодо виконавської дисципліни за зверненнями громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва». У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району та представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Микола Дубовик розпочав нараду з обговорення звернень мешканців щодо відсутності гарячого водопостачання в будинках на вул. Новомостицькій, 4 та вул. Волоській, 23. "Обов'язково на дошках оголошень в під'їздах повинні висіти повідомлення про строки виконання ремонтних робіт", - зазначив головуючий.

Крім того, Микола Дубовик акцентував особливу увагу на зверненні мешканки району, яка проживає на просп. Правди, 31, щодо встановлення пандусу, оскільки вона має двох дітей з особливими потребами.

Також розглянули звернення щодо ремонтів дахів будинків, відсутності решіток зливневої каналізації, роботи ліфтів тощо.

За результатами проведення наради надано відповідні протокольні доручення керівникам комунальних підприємств району і представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.