Головна  →  Новини  →  9 лютого 2018

Комунальні служби Подільського району продовжують роботи з прибирання снігу (фото)

Комунальні служби Подільського району продовжують роботи з прибирання снігу (фото)

9 лютого комунальні служби Подільського району продовжують роботи з прибирання снігу.

Так, 56 працівників комунального підприємства УЗН Подільського району КО "Київзеленбуд" обробляють піщано-соляною сумішшю доріжки в парках та скверах району, забезпечуючи зручність пересування пішоходів. До очищення від снігу балансових територій підприємства залучено 5 одиниць техніки. 

27 одиниць снігоприбиральної техніки та 36 працівників комунального підприємства ШЕУ проводять обробку доріг та тротуарів посипальними матеріалами. Шляховики очищають сніг на підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством.

287 працівників житлово-експлуатаційних дільниць прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають та обробляють протиожеледними матеріалами підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств.

9 лютого синоптики прогнозують у Києві мокрий сніг і дощ, вночі налипання мокрого снігу, 10 лютого місцями невеликий мокрий сніг. У ці дні на дорогах також очікується подекуди ожеледиця, вітер південно-східний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, температура вночі та вдень 0-2° тепла.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024