Головна  →  Новини  →  8 лютого 2018

У районній бібліотеці № 11 відбувся міні-ярмарок вакансій (фото)

У районній бібліотеці № 11 відбувся міні-ярмарок вакансій (фото)

7 лютого фахівці Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості сумісно з працівниками районної бібліотеки № 11 провели міні-ярмарок вакансій за участю представників Подільського управління поліції ГУНП у м. Києві на посаду «дільничний офіцер поліції» та представника Подільського районного у м. Києві військового комісаріату.

Для участі у заході запросили начальника відділу кадрового забезпечення Подільського управління поліції Валентина Єрмашова, старшого лейтенанта ДОП Подільського УП Микиту Заславського, лейтенанта Подільського РВК Ігоря Четвертняка. Загалом на міні-ярмарок прийшли 25 безробітних громадян.

Під час заходу присутніх шукачів роботи ознайомили із ситуацією, що склалася на місцевому ринку праці, представники запрошених організацій проінформували їх про умови праці, рівень заробітної плати, особливості несення служби, вимоги до кандидатів на вакантні посади, а також про особливості військової служби за контрактом як особливого виду державної служби, яку проходять громадяни України у Збройних Силах. У результаті заходу 5 безробітних зацікавились пропозицією роботодавців.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024