Головна  →  Новини  →  8 лютого 2018

Станом на ранок 8 лютого без гарячого водопостачання у Подільському районі залишалося 4 будинки (фото)

Станом на ранок 8 лютого без гарячого водопостачання у Подільському районі залишалося 4 будинки (фото)

8 лютого в Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та проведення робіт з благоустрою, який провів в.о. голови Подільської РДА Микола Дубовик. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

У ході засідання оперативного штабу розглянули питання щодо відсутності гарячого водопостачання у житлових будинках району. Так, через пошкодження тепломереж ПАТ "Київенерго" мешканці 4 будинків на вул. Порика та просп. Г.Гонгадзе станом на ранок 8 лютого залишалися без гарячої води. Наразі ліквідацією пошкоджень на мережах водопостачання займаються фахівці РТМ «Нивки». 

Також у ході засідання Микола Дубовик акцентував увагу на необхідності вчасної обрізки дерев та кронування, оскільки дощ, вітер, мокрий сніг можуть призвести до падіння гілок, що підвищує ризик травмування людей або пошкодження автомобілів. "За інформацією гідрометеорологічного центру протягом доби у місті Києві очікується погіршення погодних умов, тому прошу вжити всіх необхідних заходів щодо організації прибирання снігу, посипання протиожеледними матеріалами пішохідних доріжок, тротуарів, прибудинкових та інших балансових територій", - дав доручення виконуючий обов'язки голови райдержадміністрації.

Крім того, на засіданні обговорили  питання розгляду звернень громадян, відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго», роботу ліфтового господарства та санітарної очистки району.

За результатами штабу Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення керівникам комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024