Головна  →  Новини  →  8 лютого 2018

17 шкіл Подільського району поповнилися новим програмним забезпеченням (фото)

17 шкіл Подільського району поповнилися новим програмним забезпеченням (фото)

Однією із складових Нової української школи є створення нового освітнього середовища у початковій школі. З цією метою для обладнання робочої зони вчителів, які будуть працювати з першачками у 2018-2019 навчальних роках, придбане сучасне мультимедійне обладнання у навчальні заклади Подільського району.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України та за сприяння народного депутата України Дмитра Білоцерковця і депутатів Київради отримана субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій була направлена саме на освітню галузь.

«Для того, щоб говорити про нові підходи до навчання дітей, створення для вчителів нормальних умов праці та й взагалі підвищення рівня матеріально-технічного оснащення шкіл необхідно, в першу чергу, забезпечити сучасні, комфортні умови для всіх учасників освітнього процесу. Тому, за кошти державного бюджету 17 шкіл Подільського району отримали нове мультимедійне обладнання. Бо якісна освіта наших дітей - найкраща інвестиція. Я щиро дякую всім, хто поділяє таку позицію і допомагає перетворити школи району на нові освітні простори», - зауважив голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський.

Так, по одному комплекту мультимедійного обладнання отримали 17 закладів загальної середньої освіти Подільського району, який складається з інтерактивної дошки, мультимедійного проектору та портативного комп’ютера вчителя з відповідним програмним забезпеченням. Наразі в школах триває процес підключення зазначеного обладнання.

Крім того, у межах коштів передбачених міським бюджетом у 2018 році на галузь освіти заплановане придбання таких комплектів і в інші школи району. Окреме оновлення матеріально-технічної бази отримають навчальні заклади, що долучилися до Бюджету участі та отримали перемогу. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024