Головна  →  Новини  →  7 лютого 2018

Засідання наглядової ради з питань передачі житлових приміщень провели у Подільській РДА (фото)

Засідання наглядової ради з питань передачі житлових приміщень провели у Подільській РДА (фото)

7 лютого виконуючий обов’язки голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання наглядової ради. У ході засідання розглядали питання щодо передачі житлових приміщень до комунальної власності територіальної громади м. Києва і шляхи вирішення питань, які супроводжують процес передачі.

На початку засідання йшла мова про визначення адреси гуртожитку на вул. Електриків, 28 А для подальшої його передачі. Стосовно зазначеної будівлі Микола Дубовик доручив привести у порядок нумерацію кімнат, внести відповідні зміни у технічну документацію, перевірити наявність договорів з ПАТ «Київенерго».

Також обговорили передачу житлового будинку на вул. Світлицького, 26. З цього питання головуючий доручив провести інвентаризацію приміщень будинку спільно з відділом обліку та розподілу житлової площі, провести звірку виданих ордерів.

Наприкінці засідання розглядали питання щодо передачі інженерних мереж та житлових будинків ДП "Завод "Генератор" до комунальної власності територіальної громади міста. Микола Дубовик доручив перевірити укладені договори, стан прокладених електрокабелів, визначити кількість приватизованих квартир та інше.

Розглянувши інші поточні питання, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації доручив вжити відповідних заходів для прискорення передачі зазначених будинків до комунальної власності територіальної громади м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024