Головна  →  Новини  →  7 лютого 2018

Микола Дубовик поспілкувався з подолянами під час особистого прийому (фото)

Микола Дубовик поспілкувався з подолянами під час особистого прийому (фото)

6 лютого виконуючий обов'язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик поспілкувався з подолянами під час особистого прийому.

До нього звернулися мешканці будинків, що на вул. В.Порика та вул. Межова, щодо необхідності проведення ремонту покрівлі. Також питання стосувалися опалення в квартирах, стану прибудинковій території.

Мешканець будинку з вул. Вишгородської прийшов до в.о. голови райдержадміністрації щодо житлового питання. Зокрема, його цікавило поліпшення житлових умов та порядок надання житла учасникам АТО, які перебувають на квартирному обліку відповідно до чинного законодавства.

Питання щодо розбіжностей в поштовій адресі та технічному паспорті будинку на Андріївському узвозі порушували подоляни, що проживають в  будинку №11. Вони просили допомогти впорядкувати нумерацію.

Всього поспілкуватися прийшло 7 осіб.

За результатами особистого прийому зареєстровані відповідні звернення. Стосовно всіх порушених питань Микола Дубовик дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації детально розглянути звернення громадян та допомогти у вирішенні проблемних питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024