Головна  →  Новини  →  5 лютого 2018

У Подільській РДА обговорили взаємодію суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах (фото)

У Подільській РДА обговорили взаємодію суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах (фото)

31 січня з метою взаємодії суб’єктів соціальної роботи в напрямку здійснення якісної допомоги сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах, відбулося засідання комісії з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах.

До участі у засідання долучилися представники  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення, управління охорони здоров’я, управління освіти, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та Благодійної організації «Київське обласне відділення «Благодійного фонду «СОС Дитяче містечко». На розгляд комісії було винесено соціальні історії 26 родин, які перебувають в складних життєвих обставинах.

За рішенням комісії 6 сімей взято фахівцями із соціальної роботи центру під соціальний супровід.

Нагадуємо, сім’ї, які мешкають в Подільському районі та опинилися в складних життєвих обставинах, можуть звертатись за допомогою до фахівців із соціальної роботи. Адреса Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Мостицька, 20, телефони: 460- 61- 29, 460-99-22, 462-00-82. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024