Головна  →  Новини  →  30 січня 2018

У Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада (фото)

У Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада (фото)

30 січня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

На початку засідання виконуючий обов'язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик нагородив викладачів, студентів НУ «Києво-Могилянська академія» та учнів навчальних закладів Подільського району дипломами лауреатів премій Київської міської ради та Київського міського голови.

Так, відповідно до рішення Київської міської ради від 21.12.2017 № 1053/4060 «Про затвердження списку лауреатів на присудження премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування у 2017 році» два студенти Києво-Могилянської академії отримали відповідні дипломи. 

Також відповідно до розпорядження Київського міського голови від 26.06.2017 № 455 «Про присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2017 році» відповідну премію присудили у номінаціях «наукові досягнення» та «внесок у розвиток молодіжного руху» викладачам та студентам Києво-Могилянської академії, а також учням Фінансового ліцею, школи №10 Подільського району.

Микола Дубовик побажав нагородженим подальших успіхів та нових звершень, а присутні привітали їх гучними оплесками.

Під час наради розглянули інші питання життєдіяльності району. Зокрема, мова йшла про відключення центрального опалення та гарячого водопостачання в будинках на вул. Порика, Оболонська, Кирилівська, Костянтинівська, Юрківська (всього в 12 будинках) у зв’язку з пошкодженням тепломережі; прибирання снігу, що залишився на зупинках громадського транспорту, а також про пошкодження ліфтів та крадіжки гальмівних котушок.

Заступник голови райдержадміністрації Віктор Смирнов доповів про ситуацію щодо випадків кору в районі. "У Подільському районі з початку року проти кору вакциновано майже 2,5 тис. дітей, кабінети щеплень продовжують свою роботу і вакцина є в достатній кількості", - зауважив він.

Підбивши підсумки засідання, виконуючий обов'язки голови райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024