Головна  →  Новини  →  9 вересня 2013

Приватні спортивно-оздоровчі комплекси активно долучаються до розбудови фізкультурно-масового руху в Києві

Приватні спортивно-оздоровчі комплекси активно долучаються до розбудови фізкультурно-масового руху в столиці. Прикладом тому є спортивно-оздоровчий комплекс «Планета Спорт», заснований він групою провідних спортсменів і тренерів з різних видів спорту в 2006 році. За 7 років компанія виросла у всеукраїнську мережу спортивно-оздоровчих комплексів і, крім Києва, представлена ​​в Херсоні, Олександрії, Сімферополі та Козятині.

За словами директора мережі спортивно-оздоровчих комплексів «Планета Спорт» Віталія Кершкова, свій розвиток вони починали із партнерства з загальноосвітніми школами.

«Сьогодні ми представлені в чотирьох районах Києва. Ми відновили ряд спортивних споруд, які за різних обставин припинили свою роботу. Це школа №301 Деснянського району, школа №315 Дарницького району (мікрорайон Бортничі). Ці басейни не працювали від 3 до 8 років. Ми проінвестували в них понад 7,5 млн. грн., після чого взяли у погодинну оренду, компенсуємо комунальні послуги і повністю обслуговуємо ці басейни», – зауважив під час розширеного засідання Колегії КМДА, присвяченої популяризації здорового способу життя, Віталій Кершков.

Крім того, на базі басейнів школи №301 Деснянського району і гімназії №315 Дарницького району були створені сучасні спортивні комплекси, що включають в себе тренажерний і фітнес зали, сучасні ґрунтові криті корти і батутний комплекс, відкритий у вересні 2013 року. На його базі, спільно з районним управлінням освіти та адміністрацією Дарницького району спортивно-оздоровчий комплекс «Планета Спорт» створив школу батуту, де спортсмени можуть займатися на безоплатній основі.

«Завдяки ефективному менеджменту тільки в Києві ми створили понад 250 робочих місць і проінвестували понад 21 мільйон гривень. Враховуючи, що сучасний бізнес повинен бути соціально відповідальним, ми взяли на себе роботу з великою групою дітей інвалідів (від 1 року до 15 років) з діагнозом ДЦП, порушеннями опорно-рухового апарату і затримкою розвитку. Частина з цих дітей займається у нас на безоплатній основі, інші – на пільгових умовах», – додав директор мережі спортивно-оздоровчих комплексів.

Нагадаємо, на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» столична влада визначила для себе пріоритетним напрямком діяльності розвиток спортивної інфраструктури Києва, популяризацію здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом тощо.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9825.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024