Головна  →  Новини  →  24 квітня 2024

Бібліовізит до першокласників

Працівники бібліотеки імені Юрія Збанацького завершили знайомство з першокласниками СШ №193 бібліовізитом «Бібліотека – дружній простір» до учнів 1-В.

Під час бібліотечного заходу малюки ознайомилися з чудовою книгою Сусанни Ісерн «Велика книжка супер скарбів тих, що справді важливі». Ця суперкнижка для батьків і дітей, які прагнуть стати ближчими одне до одного та розвиватися в гармонії зі своїм внутрішнім світом. Це спроба виокремити ті речі в нашому житті, що найбільше наповнюють та окрилюють наших дітей. Для кожного вони свої: далекі подорожі, спогади, книжки, природа або навіть таємний сховок на дереві. Слід тільки зазирнути глибоко в себе і знайти власний особливий «суперскарб».

Разом відгадували українські загадки, розглядали ілюстрації у принесених книгах та брали участь у веселих рухливих іграх. Крім того, запросили дітей до читання, прорекламувавши найбільш популярні книжки. На цьому наше знайомство  не закінчується, адже домовились, що наступна зустріч  незабаром відбудеться у бібліотеці. Діти отримали нові враження і збагатили свої знання, а бібліотека буде чекати нових читачів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024