Головна  →  Новини  →  8 грудня 2017

Важлива інформація для учасників АТО, членів їх сімей

Важлива інформація для учасників АТО, членів їх сімей

Шановні подоляни – учасники антитерористичної операції!

Спеціалісти Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді надають соціальні послуги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей. У Центрі досвідчені спеціалісти та фахівці із соціальної роботи здійснюють первинне консультування сімей з метою вивчення соціально-побутових потреб для надання комплексу соціальних послуг. Зокрема адресної психологічної та юридичної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей. Сім’ї учасників АТО, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримують соціальне супроводження спеціалістів, які допоможуть у вирішенні проблемних питань.

З метою всебічного розвитку діти залучаються до соціальних акцій, заходів, екскурсій, відвідувань міських музеїв, будинків культури, палаців спорту, центрів дитячого дозвілля. Спеціалісти Центру сприяють безкоштовному оздоровленню дітей в  культурно-оздоровчих центрах та відпочинку в літніх таборах. Також спеціалісти Центру сприяють відпочинку дітей в період зимових канікул.

Для отримання комплексу соціальних послуг звертайтесь до Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Мостицька, 20 та за телефонами: 460-99-64, 460-61-29. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024