Головна  →  Новини  →  6 грудня 2017

Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян (фото)

Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян (фото)

5 грудня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами під час особистого прийому.

До Валентина Миколайовича звернулася мешканці будинків з вулиць Межової, Полкової та пров. Полкового щодо житлового питання. Зокрема, подолян цікавило поліпшення житлових умов та порядок надання житла від агрокомбінату "Пуща-Водиця" відповідно до квартирної черги. 

З житлово-комунальними питаннями прийшли до голови райдержадміністрації подоляни, що мешкають у будинках на вулицях Кобзарській, Межигірській та Хорива. Так, питання стосувалися порушення благоустрою, ремонту покрівлі та перерахунку оплати за спожиті комунальні послуги за попередній опалювальний період.

Всього послілкуватися з головою району прийшло 7 осіб.

За результатами особистого прийому зареєстровані відповідні звернення. На всі порушені питання Валентин Мондриївський дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації детально розглянути звернення громадян та допомогти у вирішенні проблемних питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024