Головна  →  Новини  →  6 грудня 2017

До 23 грудня триває громадське обговорення щодо перейменування площі Червона Пресня на площу Щекавицька

До 23 грудня триває громадське обговорення щодо перейменування площі Червона Пресня на площу Щекавицька

До 23 грудня у столиці триває громадське обговорення проекту рішення Київської міської ради щодо перейменування площі Червона Пресня у Подільському районі міста Києва на площу Щекавицька. 

Зазначимо, що кожен киянин, завітавши на офіційний сайт Київської міської державної адміністрації, а саме до рубрики «Е-МІСТО» – «Громадське обговорення проектів нормативно-правових актів», може погодитися або не погодитися із запропонованими проектами, висловити свої пропозиції, зауваження щодо цього питання.   

Після завершення обговорення усі отримані пропозиції та зауваження будуть передані до Київської міської ради для прийняття відповідного рішення.

Також активну участь у інформаційно-роз'яснювальньній кампанії щодо зазначеного перейменування беруть представники громадських організацій та мешканці Подільського району. Так, члени громадської організації "Старий Поділ", які й ініціювали зазначене перейменування на честь одного з легендарних засновників Києва, створили в соціальній мережі Фейсбук сторінку "ЩекавицькаПлоща". Завітавши на неї, можна ознайомитися з історичними аспектами, археологічними знахідками та легендами, що пов'язані з назвою "Щекавиця", а також дізнатися багато цікавої інформації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024