Головна  →  Новини  →  5 грудня 2017

«Ярмарок спорту» об'єднав юних спортсменів Подільського та Оболонського районів (фото)

«Ярмарок спорту» об'єднав юних спортсменів Подільського та Оболонського районів (фото)

2 грудня відбувся щорічний «Ярмарок спорту» - подія, яка дає можливість вихованцям спортивних шкіл, секцій та клубів за місцем проживання Подільського та Оболонського районів продемонструвати свої таланти.

«Ярмарок Спорту» проходить за участі всесвітньовідомих українських стронгменів – Василя Вірастюка та Сергія Конюшка. Кожен молодий спортсмен має за честь взяти участь у цій події.

Цього року Подільський район представляли вихованці одразу дев’ятьох клубів за місцем проживання: КМП «Академія дитинства», КМП «Богатир», КМП «Виноградар», КМП «Нивки», КМП «Олімп», КМП «Спарта», КМП «Темп», КМП «Сяйво» та КМП «Романтик». Яскраві костюми хореографічних колективів, блиск тренувальної зброї східних єдиноборств, короткі демонстраційні бої, ламання дерев’яних дощок, веселий гомін дітей, овації – ось така атмосфера панувала на заході.

До участі долучилися більше сотні вихованців подільських клубів за місцем проживання, які впродовж трьох годин показували свою майстерність, а потім всі тримали смачні подарунки та довгоочікуване фото зі стронгменами. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024