Головна  →  Новини  →  30 листопада 2017

Подоляни показали себе справжніми майстрами сцени та вразили глядачів яскравими номерами на фестивалі «Повіримо у себе» (фото)

Подоляни показали себе справжніми майстрами сцени та вразили глядачів яскравими номерами на фестивалі «Повіримо у себе» (фото)

28 листопада в приміщені Київського палацу  дітей та юнацтва відбувся гала-концерт «Мрії збуваються» переможців XXVI Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повіримо у себе».

Подоляни показали себе справжніми майстрами сцени та вразили глядачів яскравими номерами. Цього року від Подільського району була рекордна  кількість переможців міського туру фестивалю - 10 нагород та декілька призів глядацьких симпатій у різних номінаціях.  

Глядачам гала-концерту особливо сподобався та запам'ятався номер "Веселка" Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району м. Києва. Це танець, який став переможцем у сімейній номінації та виборов ще один приз глядацьких симпатій. Саме цей чудовий колектив, який складається із батьків та дітей, отримав подарунки від чарівної та креативної, небайдужої до людських доль Сніжани Єгорової . Крім "Веселки" також отримали подарунки переможці номінації "Інструментальний жанр" - Кириченко Марія  (Подільський район), Мілов Іван (Печерський район) та колектив "Алегретто" (Деснянський район).

Учасники отримали подарункові сертифікати на екскурсію до телеканалу "Прямий", участь у "Території позитиву". 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024