Головна  →  Новини  →  1 грудня 2017

У Подільській райдержадміністрації провели заняття з цивільного захисту (фото)

У Подільській райдержадміністрації провели заняття з цивільного захисту (фото)

30 листопада в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося чергове інструкторсько-методичне заняття з керівним складом та фахівцями, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, керівниками спеціалізованих служб цивільного захисту, добровільних формувань цивільного захисту та особами, які відповідають за питання цивільного захисту на підприємствах, в установах, організаціях, закладах охорони здоров’я, закладах освіти.

У ході заняття начальник управління з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Олексій Сварковський ознайомив присутніх зі змінами в нормативно-правових актах та керівних документах цивільного захисту.

Представник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва Сергій Бабаков Сергій провів для присутніх лекцію про структуру цивільного захисту суб’єкта господарювання.

Учасники занять з цікавістю слухали доповідачів, а також висловлювали думку щодо необхідності проведення таких заходів.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024