Головна  →  Новини  →  1 грудня 2017

Валентин Мондриївський керівникам комунальних підприємств району: «Щодня до 7 ранку територія, де зосереджені пішохідні та транспортні потоки, має бути очищена та оброблена протиожеледними матеріалами»

Валентин Мондриївський керівникам комунальних підприємств району: «Щодня до 7 ранку територія, де зосереджені пішохідні та транспортні потоки, має бути очищена та оброблена протиожеледними матеріалами»

30 листопада у Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки господарства Подільського району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочинаючи засідання штабу, голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський звернувся до керівників комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних дільниць. «Вчорашня непогода ще раз довела, щоб забезпечити безперебійний рух автотранспорту та безпечне пересування мешканців міста, починати обробку вулично-дорожньої мережі необхідно заздалегідь і не один раз. Тому, щодня до 7 години ранку територія, де зосереджені пішохідні та транспортні потоки, має бути очищена та оброблена протиожеледними матеріалами», - зауважив голова району.

Також він дав доручення керівникам комунальних служб міста здійснювати цілодобовий моніторинг ситуації та зміни погодних умов, щоб оперативно реагувати на їх погіршення. «Завдання комунальних служб під час негоди – оперативно прибирати сніг, щоб життєдіяльність міста не порушувалась», - саме таке доручення дав міський голова і всі мають неухильно його виконувати», - підсумував Валентин Мондриївський.

Крім того, на засіданні обговорили ліквідацію пошкоджень на теплових мережах, роботу пунктів обігріву, ліфтового господарства, санітарної очистки району та розгляду звернень громадян. За результатами розгляду сформовано відповідні доручення та встановлені терміни їх виконання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024