Головна  →  Новини  →  30 листопада 2017

У Подільському районі працює штаб цілодобового соціального патрулювання в зимовий період (фото)

У Подільському районі працює штаб цілодобового соціального патрулювання в зимовий період (фото)

29 листопада відбулось засідання штабу координації цілодобового соціального патрулювання в зимовий період 2017-2018 років у Подільському районі м. Києва.

Як повідомила начальник Управління праці та соціального захисту населення Світлана Бернадська, затверджене розпорядження від 28.11.2017 № 856 «Про створення штабу координації цілодобового соціального патрулювання 2017-2018 років у Подільському районі м. Києва», яким визначено  персональний склад штабу координації соціального цілодобового патрулювання та план заходів по роботі з бездомними особами та безпритульними дітьми.

Під час засідання члени штабу визначили основні напрямки діяльності структурних підрозділів адміністрації при проведенні цілодобового соціального патрулювання в зимовий період 2017-2018 років. Заступник директора Територіального центру соціального обслуговування Олена Комарова повідомила про створення 3 груп для здійснення соціального патрулювання та відповідно затверджено маршрути і графіки роботи груп соціального патрулювання.

На базі відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Територіального центру соціального обслуговування Подільського району м. Києва створений та працює банк одягу та взуття для безпритульних осіб та безпритульних дітей. Забезпечується постійне наповнення та видача речей. 

Банк одягу працює за адресою: вул. Бестужева, 32, тел. 433-42-40. На період ускладнених погодних умов в вищезазначеному відділенні та в інших відділеннях Територіального центру можна буде отримати гарячі напої та зігрітися.

Графік роботи відділень: пн.-чт. з 8-30 до 17-15, пт 8-30 до 16-00, обідня перерва 13-00 до 13-30.

Адреси відділень:

  • відділення соціальної допомоги вдома "Поділ" - вул. Борисоглібська, 8/13; 
  • відділення соціальної допомоги вдома "Куренівка" - пров. Бондарський, 19;  
  • відділення соціальної допомоги вдома "Вітряні гори"- вул. Галицька, 13;
  • відділення соціальної допомоги вдома "Виноградар" - вул. Мостицька, 14;  
  • відділення соціальної допомоги вдома "Нивки" - вул. М. Гречка, 10В;  
  • відділення денного перебування "Поділ-Куренівка"- вул. Кирилівська,115/3;
  • філія відділення денного перебування  "Виноградар"- вул.Світлицького,24 А.


 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024