Головна  →  Новини  →  29 листопада 2017

Подільські комунальники продовжують роботи з прибирання снігу та обробки територій від ожеледиці (фото)

Подільські комунальники продовжують роботи з прибирання снігу та обробки територій від ожеледиці (фото)

Працівники житлово-експлуатаційних дільниць Подільського району активно прибирають балансові території від снігу. До прибирання залучено 255 працівників житлово-експлуатаційних дільниць району, які прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають та обробляють протиожеледними матеріалами підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств.

Крім того, до прибирання району залучена спецтехніка комунальних підприємств ШЕУ та УЗН району. Шляховики очищають сніг на дорогах та тротуарах, підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством. Для прибирання задіяні 17 одиниць снігоприбиральної техніки та 30 осіб з ручного прибирання. 

Працівники комунального підприємства УЗН Подільського району прибирають сніг в парках, скверах та зелених зонах району. До очищення від снігу балансових територій залучено 47 працівників та 3 одиниці техніки. 

Просимо водіїв, за можливості, не користуватися власним авто і віддавати перевагу громадському транспорту. Це дуже необхідно для якісного та своєчасного прибирання снігу та значно прискорить роботу комунальних служб і дозволить уникнути виникнення заторів на дорогах міста.

Нагадаємо, завтра вдень, 30 листопада, в столиці очікуються пориви вітру 17-22 м/с. Про це попереджають в Українському гідрометцентрі. Окрім того, за прогнозом синоптиків, очікується невеликий мокрий сніг і дощ, вночі та вранці ожеледь, на дорогах ожеледиця; вітер південно-східний, 7-12 м/с; температура вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024