Головна  →  Новини  →  29 листопада 2017

Валентин Мондриївський під час перевірки території району: «Керівники комунальних служб несуть персональну відповідальність за стан своєї балансової території» (фото)

Валентин Мондриївський під час перевірки території району: «Керівники комунальних служб несуть персональну відповідальність за стан своєї балансової території» (фото)

Сьогодні, 29 листопада, голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський разом з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств райдержадміністрації перевірили санітарний стан центральної частини району.

«У зв’язку із складними погодними умовами та ожеледицею є ділянки, які перетворилися в льодову ковзанку і люди взагалі не можуть пройти. Негайно забезпечити посипання території біля пішохідних переходів, виходів з метро, тротуарів, доріжок в парках та скверах, прибудинкових територій, де утворилося наледеніння. Керівники комунальних служб несуть персональну відповідальність за стан своєї балансової території», - дав доручення Валентин Мондриївський під час інспекції території.

Крім того, він зауважив, що комунальні служби мають працювати в цілодобовому режимі, щоб у разі негоди мати можливість оперативно реагувати та усувати її наслідки.

Також учасники наради перевірити санітарний стан території та місця проведення несанкціонованої торгівлі. За результатами обходу складено протоколи щодо неналежного утримання території біля закладів харчування, а також направлено листи до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА щодо демонтажу тимчасових споруд, які здійснюють свою діяльність без дозвільних документів.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024