Головна  →  Новини  →  5 вересня 2013

Олександр Попов відзначив організаторів Чемпіонату світу з брейк-дансу Burn Battle School 2013

Олександр Попов відзначив організаторів Чемпіонату світу з брейк-дансу Burn Battle School 2013

Чемпіонат світу з брейк-дансу Burn Battle School 2013, що проходив у столиці наприкінці серпня під патронатом голови КМДА Олександра Попова, отримав схвальні відгуки не лише українців, але й світової спільноти молодіжних субкультур. Майдан Незалежності зібрав понад півтори тисячі учасників змагань з 20 країн світу та понад 10 тисяч шанувальників хіп-хоп культури. Голова КМДА Олександр Попов переконаний, що такий захід повинен стати традиційним та отримати належний розвиток. Про це він сказав під час зустрічі з організаторами змагань.

«Ми всіляко стимулюємо та підтримуємо заходи, які популяризують здоровий спосіб життя та фізичний розвиток молоді. Вам вдалося влаштувати чудове свято танцю, музики та енергії. Переконаний, воно має стати традиційним для нашого міста. Ми пишаємося вашими здобутками», – підкреслив Олександр Попов.

Очільник міста нагородив фундатора фестивалю Burn Battle School Владислава Салуна пам’ятною медаллю та вручив подяки переможцям змагань.

Зі свого боку бібої подякували Олександрові Попову за підтримку та висловили сподівання щодо продовження співпраці між міською владою та прихильниками молодіжних субкультур. Зокрема, сторони домовилися про проведення кубку Києва з брейк-дансу до Дня Києва наступного року.

 

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9784.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024