Головна  →  Новини  →  6 червня 2016

Оглядова екскурсія містом (фото)

Оглядова екскурсія містом (фото)

3 червня працівники Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою культурного проведення дозвілля клієнтів Центру організували для них оглядову екскурсію Києвом.

Під час екскурсії діти та їх батьки мали змогу ознайомились з  історією стародавнього Києва. Комфортабельним автобусом вони проїхалися історичними місцями старого Подолу та центральною частиною міста: Софіївська площа, Михайлівській собор, театр опери та балету, Київський державний університет та парк ім. Т.Г.Шевченка. Також екскурсанти побачили старі квартали Печерська, бульвар Лесі Українки і дізналися багато цікавої інформації про історію та сьогодення рідного міста.

Наприкінці екскурсії діти разом з батьками милувалися зеленими схилами Дніпра та побачили пам’ятник засновникам Києва - Кию, Щеку, Хориву та їх сестрі Либіді.

Екскурсія пройшла цікаво і змістовно, діти отримали багато нової корисної інформації про своє рідне місто.  

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024