Головна  →  Анонси  →  16 лютого 2016

18 лютого о 10:00 відбудеться нарада щодо порядку розміщення об`єктів сезонної дрібнородрібної торговельної мережі, майданчиків для харчування біля закладів ресторанного господарства та попередження аварій під час експлуатації газових балонів у закладах громадського харчування

18 лютого о 10:00 в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (Контрактова площа, 2, 3 поверх, актова зала) відбудеться нарада.

Питання порядку денного: 

1. Про попередження аварій під час експлуатації газових балонів у закладах громадського харчування та на автомобільних газових заправних пунктах.

2. Про роз`яснення порядку розміщення об`єктів сезонної дрібнородрібної торговельної мережі та майданчиків для харчування біля закладів ресторанного господарства у Подільському районі та інших нагальних питань.

Початок реєстрації о 9:30.

За додатковою інформацією з питання №1 звертайтеся до сектору з питань охорони праці Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за тел. 425-12-51.

За додатковою інформацією з питання №2 звертайтеся до відділу торгівлі та споживчого ринку Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за тел. 425-14-13, 425-25-76.

Запрошуються всі бажаючі.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024