Головна  →  Оголошення  →  29 жовтня 2015

Шановні керівники підприємств, установ та організацій Подільського району!

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація пропонує з 10 по 13 листопада 2015 року відвідати наступні виставкові заходи (відвідування заходів - безкоштовне):

 

ХІІІ Міжнародний водний форум “AQUAUKRAINE – 2015” (водопідготовка, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, насосне обладнання, труби, трубопровідна арматура, системи контролю якості води, прибори обліку витрат).

ХІІІ Міжнародна спеціалізована виставка КомунТех-2015(комунальна техніка, спецтехніка, комунальна теплоенергетика, енерго-зберігаючі технології для ЖКГ, управління відходами, благоустрій міста).

VIIIМіжнародна спеціалізована виставка Енергоефективність. Відновлювана енергетика-2015(енергозберігаюче обладнання та матеріали для промисловості, ЖКГ, АПК, побуту, альтернативні види палива, відновлювані джерела енергії).

ІІІ Спеціалізована виставка “Екологія підприємства-2015” (екологічний моніторинг, очищення промислових викидів в атмосферу, поводження з відходами виробництва та їх утилізація, очищення та відновлення грунтів).

VІ Спеціалізована виставка “ДорТехЕкспо-2015” (дорожньо-будівельна техніка, спецтехніка, технічні засоби безпеки дорожнього руху, технології для будівництва та утримання доріг).

V Спеціалізована виставка “ЄвроБудЕкспо-2015” (промислове та житлове будівництво, будівельні технології, матеріали, обладнання, інструмент; енергозбереження в будівництві).

XII Міжнародна агропромислова виставка АГРОФОРУМ-2015 (сільськогосподарська техніка, зернозберігання, кормовиробництво, обладнання для тваринництва та птахівництва, ветеринарія).

Одночасно з виставками відбудуться науково-практичні заходи: Міжнародний конгрес Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства, Міжнародний інвестиційний бізнес-форум з питань енергоефективності та альтернативної енергетики; галузеві конференції та семінари.

Організаторами  виставок є Мінрегіон, Мінприроди, Міагрополітики, Держенергоефективності, Держводагенство, ТОВ “Міжнародний виставковий центр”.

Заходи будуть проводитися за адресою: Броварський проспект, 15, м. Київ ТОВ Міжнародний виставковий центр” 

Сайт: www. iec-expo.com.ua

За довідками звертатися за телефонами: (044) 201-11-62; 201-11-59; 201-11-68

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024