Головна  →  Оголошення  →  21 серпня 2015

Міністерства оборони України оголошено конкурс на закупівлю квартир на вторинному ринку (готове житло) для забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України

Враховуючи гостроту питання щодо забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, Міністерством оборони України розроблена та впроваджується житлова програма.

З цією метою Департаментом капітального будівництва Міністерства оборони України оголошено конкурс на закупівлю квартир на вторинному ринку (готове житло) для забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей у м. Києві, у кількості, що не перевищує 50 квартир.

Закупівля квартир на вторинному ринку здійснюється при умові наявності оформлених у відповідності до чинного законодавства документів про право власності та 100% готовності до заселення з підключенням мереж по постійній схемі.

Розкриття конкурсних пропозицій буде здійснено 26 серпня 2015 року о 14.30

З детальною інформацією стосовно проведення конкурсу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України в розділі «Державні закупівлі» підрозділ «Конкурсна комісія з відбору пропозицій щодо закупівлі квартир» http://www.mil.gov.ua/diyalnist/tenders/.

У разі виникнення питань можна звернутись до Департаменту капітального будівництва МОУ за тел/факс (044) 243-64-77.

 За інформацією Департаменту капітального будівництва Міністерства оборони України

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024