Головна  →  Новини  →  29 березня 2024

Співпраця з Мерією 18-го округу Парижа

Співпраця з Мерією 18-го округу Парижа

28 березня відбулася зустріч мера 18-го округу Парижа Еріка Лежуандра з виконувачем обов’язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергієм Коваленком. Також у цій зустрічі взяли участь президент проєкту StandWithUkrain Едвард Мейор, заступник голови Микола Дубовик, керівник апарату Ольга Бойко та керівники структурних підрозділів адміністрації.

Під час візиту між Подільським районом міста Києва та Мерією 18-го округу міста Париж було підписано Декларацію про наміри щодо співпраці у сферах управління, економіки, культури, туризму, освіти та навколишнього середовища.

Керівництво Подільської райдержадміністрації та французька делегація домовилися в майбутньому впроваджувати проєкти на підтримку розвитку відносин та обміну відповідно до принципів дружби, рівності та взаємної поваги.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024