Головна  →  Новини  →  19 березня 2024

Церемонія вручення державних нагород родинам загиблих Захисників України

Церемонія вручення державних нагород родинам загиблих Захисників України

19.03.2024 року  у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулася апаратна нарада, під час якої виконувач обовʼязків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко та представник Подільського районного у місті Києві територіального центру комплектування та соціальної підтримки, провели церемонію вручення державних нагород родинам загиблих Захисників України.

Указом Президента України Орденами «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджені Балан А.С., Революк О.В, Мазур В.В., Дужняк Я.В. Нагороди отримали рідні та близькі загиблих Героїв.

Донці загиблого Захисника Революка О.В вручили пам’ятну медаль «Мій батько – Герой», як ознаку того, що пам’ять про наших Захисників і Захисниць та безмежна пошана до них житиме у серці кожного українця та майбутніх поколінь.

Після церемонії вручення нагород під головуванням виконувача обовʼязків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Коваленка та за участю заступників голови  Віталія Волошкевича та Миколи Дубовика, керівника апарату Ольги Бойко, керівників структурних підрозділів відбулась робоча нарада з розгляду і вирішення нагальних потреб і проблем району. За результатами проведення наради складено протокол доручень.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024