Головна  →  Оголошення  →  18 березня 2024

Національна волонтерська платформа

Національна волонтерська платформа

З метою посилення волонтерського руху між Міністерством молоді та спорту України, Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадською організацією «Українська Волонтерська Служба» підписано Меморандум про взаєморозуміння, відповідно до якого діє Національна волонтерська платформа (далі – Платформа). Завданням Платформи є інформування молоді про можливості волонтерства в Україні та за кордоном, підтримка інститутів громадянського суспільства у напрямі залучення волонтерів.

На сьогодні волонтерська діяльність стала важливою складовою суспільного розвитку, основою розбудови громадянського суспільства та відбудови країни, а залучення молоді у цей процес є надзвичайно важливим. Платформа є яскравим прикладом згуртованої роботи широкого кола молодих людей, які займаючись волонтерством, беруть участь у житті країни та допомагають своїм громадам.

Користуючись Платформою молодіжні центри можуть заявити про себе й про ініціативи, які вони впроваджують. Особливістю Платформи є те, що з 24 лютого 2022 року Платформа переорієнтувала свою діяльність та активно допомагає як військовим, так і цивільному населенню.

Враховуючи актуальність волонтерської діяльності, Міністерство молоді та спорту звертається з проханням поширити інформацію про Національну Волонтерську Платформу серед зацікавлених суб’єктів молодіжної політики та розглянути можливість сприяти реєстрації молодіжних центрів на платформі.

Для успішної реєстрації рекомендується користуватися порадами, розміщеними за посиланням:.https://docs.google.com/document/d/1IwYFxvg21ycbUH6GTXBeUVm3tQ0iLQtZuQp i-3NSw2Y/edit.

Ознайомитися з інформацією про Національну волонтерську платформу можна за посиланням:.https://mms.gov.ua/news/volonterska-platforma-onlain-resurs-iakyi-poiednuievolonteriv-ta-initsiatyvy-dlia-ikhnoho-pidsylennia-ta-rozvytku.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024