Головна  →  Оголошення  →  15 січня 2024

Розпочато прийом документів на присудження Премій Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва

Розпочато прийом документів на присудження Премій Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва

Щороку до Дня молоді присуджується 50 Премій, грошова частина яких становить десять тисяч гривень кожна. Премія присуджується за номінаціями: наукові досягнення, творчі досягнення та внесок у розвиток молодіжного руху.

З метою розгляду клопотань про присудження Премії у 2024 році Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) розпочинає прийом документів претендентів.

Пропозиції щодо претендентів на присудження Премії подавати відповідно до Положення про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва (далі – Положення) зі змінами, затвердженими розпорядженням Київського міського голови від 17 січня 2020 року № 13, ознайомитись з яким можна за посиланням: https://dms.kyivcity.gov.ua/files/2020/1/31/rozporyadzenya13.PDF.

Прийом документів здійснюється з 15 січня 2024 року по 01 березня 2024 року включно, щоденно з 09.00 до 17.00 (крім обідньої перерви з 12.00 до 12.45, вихідних та святкових днів) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 12 (4 поверх).

Перелік документів надсилати обов’язково на електронну адресу [email protected] (відомість про досягнення претендента на Премію має бути у форматі WORD) та відправити електронною системою документообігу АСКОД із листом-клопотанням, а також подати весь пакет документів в паперовому вигляді, відповідно до п.6 Положення про Премію. Додатково інформуємо про те, що документи, оформлені не належним чином, прийматись до розгляду не будуть.

Контактна особа Віннікова Дар’я Олександрівна – заступник начальника управління-начальник відділу молодіжної політики управління молодіжної політики Департаменту, тел. 093-753-99-51.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024