Головна  →  Новини  →  11 січня 2024

Світ тримається на небайдужих!

Світ тримається на небайдужих!

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ми  маємо надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Благодійність завжди властива українському народу.

Осторонь не залишається Подільська районна в місті Києві державна адміністрації її структурні підрозділи та комунальні підприємства, зокрема Управління соціального захисту населення, Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду та громадськість, а саме, Подільська районна організація Товариства Червоного Хреста України.

Перших 200 продуктових наборів отримано Управлінням соціального захисту населення завдяки співпраці Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України в місті Києві з литовським благодійним фондом Food for Ukraine та сприяння Novus для подальшого забезпечення власників/співвласників пошкоджених будинків внаслідок військової агресії російської федерації проти України.

Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки мешканців Подільського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024