Головна  →  Новини  →  5 січня 2024

Шановні представники благодійних фондів, організацій Подільського району міста Києва!

Шановні представники благодійних фондів, організацій Подільського району міста Києва!

Понад два роки спостерігаються масовані ракетні атаки у столиці, зокрема у Подільському районі, через військову агресію російської федерації проти України.

На превеликий жаль, 2 січня 2024 року Подільський район міста Києва пережив масовану ракетну атаку, яка призвела до пошкодження різних об’єктів інфраструктури та житлових будинків, а також залишила без домівок та можливості зігрітися в холодну пору року наших мешканців.

Згідно з п. 2 Протоколу № 2 засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації від 22.12.2023, підприємства, установи та організації, що відносяться до сфери управління Подільської районної в місті Києві державної адміністрації звертаються до вас із проханням про надання меценатської та гуманітарної допомоги в межах вашої діяльності для постраждалих мешканців Подільського району під час подібних масованих атак.

Враховуючи непередбаченість виникнення ситуації, яка склалась у Подільському районі 2 січня 2024 року, та імовірність повторення подібних обставин, ми просимо представників ваших організацій взяти участь у нараді 9 січня 2024 року під головуванням виконувача обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, щодо координації дій благодійників під час надання допомоги цивільному населенню Подільського району міста Києва в разі нових обстрілів.

Нарада відбудеться 9 січня 2024 року о 16.00 за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2, кім. 9 (1 поверх).

Представників, які візьмуть участь у нараді, просимо зареєструватися в гугл-формі за посиланням: https://forms.gle/UKUyDtzWbJQBpSSCA.

Будемо вдячні за вашу небайдужість та готовність допомогти постраждалому населенню Подільського району в цій складній ситуації. Дякуємо за вашу співпрацю й підтримку!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024