Головна  →  Оголошення  →  5 січня 2024

До уваги керівників закладів торгівлі та ресторанного господарства Подільського району!

До уваги керівників закладів торгівлі та ресторанного господарства Подільського району!

Через військову агресію Російської Федерації проти України у місті Києві масовані ракетні атаки останнім часом почастішали.

2 січня 2023 року столиця, і зокрема Подільський район, пережили таку масовану ракетну атаку. Були пошкоджені різні об’єкти інфраструктури та житлові будинки. Постраждалі мешканці залишилися без домівок і можливості зігрітися у холодну пору року.

Оскільки підпорядковані вам підприємства та заклади функціонують у Подільському районі на виконання п. 2 Протоколу № 2 засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації від 22.12.2023, звертаємося до вас із проханням надати продукти харчування й одноразовий посуд для забезпечення постраждалих мешканців Подільського району під час подібних масованих атак, а саме:

чай в пакетиках;

цукор у стіках;

печиво з тривалим терміном придатності;

сухарі;

суп і вермішель швидкого приготування;

серветки;

одноразові стакани й тарілки;

ложки й палички для розмішування тощо.

Також просимо керівників закладів ресторанного господарства розглянути можливість організації гарячого харчування в разі настання надзвичайної ситуації.

Розмір наданої допомоги – на ваш розсуд.

Враховуючи непередбаченість виникнення ситуації, яка склалась у Подільському районі 2 січня 2023 року й імовірність її повторення, просимо надати відповідь у найкоротший термін до відділу торгівлі та споживчого ринку Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. Контактні номери телефонів: (044) 425 14 13, (044) 425 45 24.

Сподіваємося на вашу небайдужість і готовність допомогти постраждалому населенню Подільського району в складній ситуації. Заздалегідь вдячні за плідну співпрацю

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024