Головна  →  Новини  →  28 грудня 2023

Тренінг "Надання комплексної допомоги постраждалим від сексуального насильства пов’язане з конфліктом: алгоритми співпраці та обмін інформацією між профільними установами і організаціями на місцевому рівні"

Тренінг "Надання комплексної допомоги постраждалим від сексуального насильства пов’язане з конфліктом: алгоритми співпраці та обмін інформацією між профільними установами і організаціями на місцевому рівні"

27 грудня Управлінням соціального захисту населення Подільської районної в м. Києві державної адміністрації організовано тренінговий захід за участю громадської організації «Інформаційно-тренінговий центр громадських ініціатив», яка являється грантером Українського Жіночого Фонду в рамках проєкту «Вистоїмо разом. Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом/ СНПК», на тему: «Надання комплексної допомоги постраждалим від сексуального насильства пов’язане з конфліктом: алгоритми співпраці та обмін інформацією між профільними установами і організаціями на місцевому рівні».

До тренінгового заходу долучились представники структурних підрозділів Подільської районної в м. Києві державної адміністрації: управління соціального захисту населення, служби у справах дітей та сім’ї, управління освіти, установ охорони здоров’я; Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб та Територіального центру соціального обслуговування Подільського району м. Києва. Також до зазначеного заходу долучились представники управління патрульної поліції в місті Києві.

Зустріч була організована з метою набуття знань та практичних навичок щодо ідентифікації сексуального насильства пов’язане з конфліктом, здійснення його належного документування, механізмів взаємодії для надання комплексної допомоги постраждалим (юридичної, соціальної, медичної, психологічної), а також обговорення алгоритму співпраці та обміну інформацією на районному рівні.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024