Головна  →  Новини  →  24 січня 2023

До уваги керівників підприємств, установ та організацій

До уваги керівників підприємств, установ та організацій

Незважаючи на введення воєнного стану на території України, управління соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації продовжує здійснювати прийом документів для відшкодування додаткових відпусток працюючим громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

У 2022 році до управління соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації звернулось 165 підприємств, установ та організацій, працівники яких постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, відшкодовано кошти в сумі 6 608 836,00 грн.

Комплект документів можна подати особисто представником підприємства, установи та організації або направити поштою за адресою: вул. Ярославська, 31 Б, м. Київ, 04071.

За додатковою інформацією пропонуємо звертатись за тел.: 482-41-99.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024