Головна  →  Новини  →  16 вересня 2021

У Подільському районі відбулись урочисті заходи з нагоди Дня фармацевтичного працівника України (фото)

У Подільському районі відбулись урочисті заходи з нагоди Дня фармацевтичного працівника України (фото)

16 вересня виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич привітав колектив товариства «Фармак» з Днем фармацевтичного працівника.

«Ми пишаємося, що лідер фармацевтичної галузі країни знаходиться саме в Подільському районі. Фармак – успішна міжнародна компанія, яка відома далеко за межами України. За роки незалежності ви наростили виробничі потужності і вийшли на міжнародний рівень, підтримуючи тим вітчизняну економіку. Окрема вдячність вам за те, що забезпечуєте якісними ліками українських громадян і робите неоціненний внесок у збереження здоров'я населення України. Переконаний, що ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання, втілені в створення найновітніших ліків, допоможуть зберегти найдорожче, що є в людей – життя. У цей святковий день сердечно зичу вам, вашим сім’ям та близьким міцного здоров’я, щастя, добра та благополуччя», - зауважив Віталій Волошкевич.

Також він передав щирі вітання присутнім від міського голови Віталія Кличка та його заступника Валентина Мондриївського, і вручив грамоти працівникам підприємства за наполегливу працю, відданість справі, особистий вклад у розвиток фармацевтичної галузі та з нагоди професійного свята.

Довідково: День фармацевтичного працівника України відзначають усі українські провізори та фармацевти в третю суботу вересня. Професійне свято фармацевтів було засноване президентом України 7 вересня 1999 року.

Свято встановлено в Україні на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоров’я України та враховуючи значний внесок працівників фармацевтичної галузі в охорону здоров’я населення згідно з Указом Президента України «Про День фармацевтичного працівника» від 7 вересня 1999 р. № 1128/99.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024