Головна  →  Новини  →  16 вересня 2021

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

16 вересня відбулось засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, у ході якого заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик акцентував увагу на підготовці до опалювального сезону.

Так, за інформацією головного інженера КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району» Віталія Музиченка вже отримано 61% актів готовності (Е-8) для житлових будинків комунальної власності. Також він повідомив, що через пошкодження тепломереж 86 будинків знаходиться без гарячого водопостачання. На ушкоджених ділянках ведуться ремонтні роботи для найшвидшого їх відновлення.

Заклади охорони здоров'я, культури та освіти готові до опалювального сезону на 100%.

Також під час засідання головуючий доручив керівникам районних комунальних підприємств перевірити наявність інвентарю та піско-соляної суміші, справність прибиральної техніки у межах підготовки до роботи у зимовий період.

У ході засідання розглянули й звернення мешканців району за минулий тиждень. Найчастіше подоляни звертались з питань залиття підвалу житлового будинку, забруднення повітря промисловим підприємством, знищення карантинних рослин, прибирання сміття.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024