Головна  →  Новини  →  10 вересня 2021

У спортивному комплексі «Арена» відбулась презентація програми «Так, я можу!» (фото)

У спортивному комплексі «Арена» відбулась презентація програми «Так, я можу!» (фото)

10 вересня в спортивному комплексі «Арена» відбулась презентація програми «Так, я можу!». Привітати справжніх спортсменів завітав виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич. Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation разом з легендарним воротарем Олександром Шовковським презентували програму, в межах якої відкрито групи з футболу у співпраці з Подільським районним у м. Києві центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

«Відкриті та системні інклюзивні тренування – це створення безбар’єрного середовища для дітей з інвалідністю, доступ як до спорту, так і до спілкування з однолітками у змішаних групах. Це важливо для повноцінного розвитку дітей, та їх соціалізації. Вони, як ніхто інший, відчувають підтримку та увагу, які стимулюють їх до занять футболом та взаємодії у колективі. Символічно, що саме напередодні Дня фізичної культури і спорту ми презентуємо цей проект. Я щиро дякую всім, хто долучився до організації та втілення такої ініціативи, і щиро вітаю з професійним святом всіх причетних!», - звернувся до присутніх Віталій Волошкевич. Також він вручив відзнаки спортсменам та передав щирі вітання від міського голови Віталія Кличка та куратора району Валентина Мондриївського.

У межах відкритого тренування для юних вихованців проєкту, які мають різні нозології (синдром Дауна, аутизм, ДЦП та ін.), легендарний український футболіст Олександр Шовковський провів футбольний і воротарський майстер-клас. Це вже не перша участь Олександра у соціальних ініційованих проєктах Parimatch Foundation, який розділяє місію Фонда та допомагає залучати дітей до спорту.

Довідково.

Parimatch Foundation – міжнародний благодійний фонд, створений Parimatch у 2019 році. Діяльність Фонду спрямована на те, щоб у кожної дитини, незалежно від фізичних особливостей, соціального статусу та інших бар’єрів, був рівних доступ до навчання та занять спортом. Фонд реалізує чотири комплексні програми: «Так, я можу!», «Спортивний наставник», «Нова фізична культура» та Boost4Best.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024