Головна  →  Оголошення  →  25 червня 2021

Оголошення ПП «УКРПАЛЕТСИСТЕМ» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ПП «УКРПАЛЕТСИСТЕМ» (ЄДРПОУ 32285225), юридична адреса: 11571, Житомирська обл., Коростенський район, с. Ушомир, вул. Березюка, 15 повідомляє про намір отримати дозвоів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від для АЗК за адресою: Подільський район, просп. Правди, 47.

Підприємство спеціалізується на оптовій торгівлі твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Виробнича діяльність підприємства на АЗК віднесено до другої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря, та потребує взяття на державний облік за обсягами потенціальних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання Дозволу була проведена у повному обсязі інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства. Після вислолювання побажань, документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано для затвердження у відповідних державних органах.

У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено, що на АЗК підприємства налічується двадцять одне стаціонарне джерело викидів, а саме: дихальні клапани резервуарного парку, ПРК, АГЗП, патрубок аварійного дизельного генератору, труби обладнання кухні кафе. У процесі діяльності підприємства вплив на забруднення повітря здійснюють бензин (нафтовий, мало сірчистий, в перерахунку на вуглець), вуглеводні С12-С19 у перерахунку на сумарний органічний вуглець, пропан, бутан, оксиди азоту, оксид вуглецю, діоксид сірки, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом й парникові гази. Загальна потужність викиду підприємства  в цілому складає 0,940954 г/с та 2,318 т/рік (в т.ч. діоксиду вуглецю 0,197 т/рік).

Нормативна санітарно-захисна зона підприємства становить – 50 метрів. Відповідно до проведених розрахунків концентрації по всім забруднюючим речовинам в межах санітарно-захисної зони не перевищують ГДК.

Пропозиції й зауваження направляти протягом 30 календарних днів з моменту опублікування даного оголошення до Подільської районної у місті Києві державної адміністрації за адресою:  04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 485-19-05,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected].

Публікація в газеті «Aviso.ua» від 16 червня 2021 року № 7

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024