Головна  →  Оголошення  →  29 жовтня 2014

Шановні керівники підприємств, організацій, установ Подільського району!

Шановні керівники підприємств, організацій, установ Подільського району!

ТОВ «Міжнародний виставковий центр» (МВЦ, м. Київ, Броварський проспект, 15) має за честь запросити Вас на нижче зазначені виставкові заходи, які відбудуться з 4 по 7 листопада 2014 року. Організатори виставки виступають Мінрегіон, Мінприроди,Мінагрополітики, Держенергоефективності, Держагенство, ТОВ «Міжнародний виставковий центр». Урочисте відкриття виставки о 10.00,  04.11.2014. Режим роботи з 10.00 до 17.00; 7.11.2014 до 15.30.

 XII Міжнародний водний форум «AQUAUKRAINE-2014» (водо підготовка, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, насосне обладнання, труби, трубопровідна арматура, системи контролю якості води)

II Спеціалізована виставка «Екологія підприємства-2014» (екологічний моніторинг, очищення промислових викидів в атмосферу, відходи виробництва та їх утилізація, очищення та відновлення грунтів, електромагнітні та радіаційні випромінювання)

VII Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність-2014» (альтернатива та поновлювана енергетика, енергоефективні технології, обладнання, матеріали для народного господарства України)

IV Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо-2014» (промислове та житлове будівництво, будівельні технології, матеріали, обладнання, інструменти, техніка)

XII Міжнародна спеціалізована виставка «КомунТех-2014»  (енергозберігаючі технології для ЖКГ, благоустрій міста, управління відходами, міський транспорт, комунальна техніка, спецтехніка)

Спеціалізована виставка «ДорТехЕкспо-2014» (дорожньо-будівельна техніка, спецітехніка, обладнання, матеріали, технології для будівництва та утримання доріг)

XI Міжнародна агропромислова виставка «АГРОФОРУМ-2014» (сільськогосподарська техніка, зернозберігання, кормовиробництво, обладнання для тваринництва та птахівництва, ветеринарія)

Одночасно з виставками за участю високих посадових осіб відбудуться науково-практичні заходи: Міжнародний конгрес «інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства»; міжнародний інвестиційний бізнес-форум з питань енергоефективності та альтернативної енергетики; галузеві конференції та семінари.

Відвідування заходів – безкоштовне. 

Телефони для довідок: (044) 201-11-62; 201-11-59; 201-11-68. сайт: www.iec-expo.com.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024