Головна  →  Новини  →  2 грудня 2020

Віктор Смирнов провів нараду на Андріївському узвозі (фото)

Віктор Смирнов провів нараду на Андріївському узвозі (фото)

На Андріївському узвозі відбулась щотижнева ранкова нарада за участі керівництва Подільської райдержадміністрації на чолі з головою Віктором Смирновим та керівників самостійних структурних підрозділів та комунальних підприємств.

Учасники наради перевірили стан благоустрою Алеї художників. «Цілком я маю зазначити, що комунальні підприємства добре працюють для підтримання вулиці в належному стані. Однак, зараз в зимову пору року особливу увагу необхідно приділяти променадній частині Алеї художників та вчасно розчищати її від снігу та ожеледі для уникнення травмувань її відвідувачів», - доручив Віктор Смирнов.

Також під час наради було оглянуто проїжджу частину узвозу та перевірено стан бруківки на ній.

Слід зауважити, що наради на Андріївському узвозі проводяться щосереди з метою перевірки благоустрою найвідвідуванішої історичної частини району та спілкування з містянами, які на ній працюють або мешкають.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024