Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2020

Центри надання адміністративних послуг працюватимуть цього тижня без вихідних, зокрема – у день виборів

Центри надання адміністративних послуг працюватимуть цього тижня без вихідних, зокрема – у день виборів

Центри надання адміністративних послуг працюватимуть 23, 24 та 25 жовтня. Зокрема, видаватимуть паспорти, аби кияни могли здійснити волевиявлення на місцевих виборах 25 жовтня. Про це повідомила директорка Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Наталія Шамрай.

За її словами, для забезпечення мешканцям можливості реалізувати своє виборче право, закріплене у статті 38 Конституції України, на місцевих виборах 2020 року, Центри надання адміністративних послуг міста Києва працюватимуть:

  • 23 жовтня (п’ятниця) – 9:00-16:45;
  • 24 жовтня (субота) – 9:00-18:00;
  • 25 жовтня (неділя) – 9:00-20:00.

Наталія Шамрай нагадала, що Центри надання адміністративних послуг на період запровадженого карантину приймають та видають документи за попереднім записом. Зареєструватись у чергу можна за допомогою мобільного додатку, який допоможе заздалегідь обрати зручну дату і час візиту:

  • мобільний додаток для користувачів iOS – http://surl.li/ektj;
  • мобільний додаток для користувачів Android – http://surl.li/exzi.

Якщо необхідна допомога при реєстрації в електронну чергу або виникли інші питання, можна звернутися до Call-центру: 202-60-38; 202-60-39.

«Усі Центри надання адміністративних послуг міста Києва працюватимуть навіть у день виборів – 25 жовтня. У разі, якщо з якихось причин ви не змогли записатися в електронну чергу, ви все одно отримаєте паспорт, особисто звернувшись у ЦНАП», – пояснила Наталія Шамрай.

Для уточнення наявності паспорта необхідно зателефонувати за номерами Call-центру: 202-60-38; 202-60-39.

Дізнавайтеся першими про головні новини столиці – підписуйтеся на офіційний Telegram-канал КМДА: https://t.me/KyivCityOfficial.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024