Головна  →  Оголошення  →  11 вересня 2014

Ярмарок органічних продуктів

Ярмарок органічних продуктів

13 вересня, з 9 години ранку до 20 години вечора,  на Контрактовій площі, що в Подільському районі Києва, проходитеме ярмарок органічних продуктів. Ярмарок організовано Федерацією органічного руху України за підтримки та сприяння Київської міської державної адміністрації та Подільської РДА. Участь у ярмарку братимуть тільки сертифіковані на виробництво органічної продукції агропідприємства, фермерські господарства та особисті селянські господарства. Ярмарок органічних продуктів проводиться з метою пропагування здорового спосбу життя та продукції, яка відповідає стандартам органічного виробництва, надання консультативної підтримки суб"єктам господарювання з питань органічного сільськогосподарського виробництва та ведення екологічно орієнтованого сільського господарства згідно з міжнародною практикою.

Під час ярмарку-продажу передбачено виступи офіційних осіб, виробників, дитячих та народних колективів, а також працюватимуть інформаційно-консультативні пункти для споживачів та товаровиробників. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024