Головна  →  Оголошення  →  16 липня 2014

Подільська міжрайонна виконавча дирекція Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності нагадує, що літні оздоровчі табори Київської області та інших регіонів України продовжують приймати дітей на відпочинок.

Повідомляємо, що постановою правління Фонду від 30.05.2014 року № 13 (набула чинності з дня опублікування04 липня 2014 року) внесені зміни до постанови правління Фонду від 20.12.2013 року № 60 «Про затвердження граничних норм витрат на харчування, лікування та культурне обслуговування дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення на 2014 рік» в частині компенсації на харчування в сумі 43 грн. на день; компенсація на лікування та культурне обслуговування залишилась на рівні 3 грн. на день. Отже, організація, що звернеться до дирекції із заявкою (бланк дивись нижче) на часткове фінансування оздоровлення дитини, може отримати компенсацію в розмірі:

21 день (тривалість оздоровчої зміни) * (43 грн. харчування + 3 лікування та культурно-масове обслуговування) = 966 грн.

Наводимо також перелік оздоровчих таборів Київської області з адресами розташування та контактами. Звернувшись до Подільської міжрайонної виконавчої дирекції Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (м. Київ, вул. Дігтярівська, 53-А, ІІ поверх),  можна також отримати інформацію щодо переліку оздоровчих таборів всіх регіонів України.

Перелік дитячих закладів оздоровлення Київського регіону,  які частково фінансуються Київським міським відділенням Фонду за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у 2014 році

Заявка на часткове фінансування оздоровлення дітей у дитячому закладі оздоровлення.  (завантажити)

Відповідальна особа відділу соціальних послуг Подільської дирекції:

453-34-81 – Татарчук Вікторія Олександрівна,

телефони відділу - 453-27-36, 453-28-19, 453-28-18, 453-28-17.

Подбайте про літній відпочинок своїх дітей, зверніться до комісії із соціального страхування за місцем роботи!

З повагою, адміністрація Подільської міжрайонної виконавчої дирекції КМВ  ФСС з ТВП.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024