Головна  →  Оголошення  →  11 липня 2014

З Подолу допомога військовим їде в зону АТО

З Подолу допомога військовим їде в зону АТО

Сьогодні, о 13.40, з вулиці Полкової, 57 "В", де знаходиться пункт прийому гуманітарної допомоги для військових в зоні АТО, буде відправлятися черговий вантаж з продуктами харчування та речами першої необхідності для військовослужбовців. Шановні подоляни! Якщо Ви збиралися долучитися до благородної справи допомоги нашим військовим, волонтери з громадських організацій чекають на ваші передачі солдатам. Вантаж, який сьогодні буде відправлено з Подільського району, вже завтра наші вояки отримають на передовій. Солдати потребують продуктів харчування, засобів особистої гігієни, білизни, футболок (темних кольорів), найпростіших ліків.

Нагадаємо, що акція «Поділ – захисникам України» зорганізована громадськими організаціями за підтримки Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. Пункт прийому допомоги розташований по вулиці Полкова, 57 «В», контактні телефони: (044) 434-86-78, (093) – 532-55-25. Сторінка в соціальних мережах: https://www.facebook.com/podil.helpATO?fref=ts. Приєднуйтеся!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024