Головна  →  Новини  →  22 березня 2020

У Києві до покращення епідситуації заборонено користуватися дитячими та спортивними майданчиками

У Києві до покращення епідситуації заборонено користуватися дитячими та спортивними майданчиками

У Києві заборонили користуватися дитячими та спортивними майданчиками до покращення епідситуації. Про це йдеться у протоколі постійної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Заборона стосується майданчиків, розташованими у парках та скверах та на прибудинкових територіях.

Підприємства, що входять до складу КО «Київзеленбуд», почали розміщувати на дитячих і спортивних майданчиках інформацію про заборону. Також таблички будуть розміщені і в зонах відпочинку на території київських лісів.

Столична влада закликає киян залишатися вдома, а також залишати вдома своїх дітей. Карантин – не канікули, і дотримання простих рекомендацій в умовах карантину допоможе зберегти здоров’я та життя людей.

Нагадаємо, що вчора у столиці запровадили нові протиепідемічні обмеження щодо пасажирського транспорту. Зокрема: пасажирський транспорт столиці перевозитиме лише працівників підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста, за наявності спеціального квитка. Маршрути руху такого транспорту теж змінилися. Ознайомитися з ними можна за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/dorohy_transport_ta_parkovky/robota_transportu_na_chas_protiepidemichnikh_obmezhen/.

Окрім того, у продуктових магазинах та аптеках вводяться обмеження за кількістю відвідувачів. Так, у торговельних приміщеннях має знаходитися 1 особа на 10 кв. м.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024