Головна  →  Новини  →  22 березня 2020

На дитячих і спортивних майданчиках, у київських парках та скверах розміщують таблички із застереженнями (+фото)

На дитячих і спортивних майданчиках, у київських парках та скверах розміщують таблички із застереженнями (+фото)

Підприємства, що входять до КО «Київзеленбуд», почали розміщувати на дитячих і спортивних майданчиках інформацію про заборону користування ними на час карантину. Подібні таблички будуть розміщені і в зонах відпочинку на території київських лісів.

Крім того, керуючі компанії з обслуговування житлового фонду розмістять цю інформацію на дитячих майданчиках і у дворах житлових будинків.

«Карантин вводиться для того, щоб убезпечити більшість від можливого зараження. Ця ж більшість сприймає карантин, як канікули. На жаль, велика кількість дітей продовжує гратися на майданчиках, а спортсмени відвідувати ворк-аути. Це неприпустимо в умовах пандемії та надзвичайної ситуації в Україні. У боротьбі з вірусом головна зброя – відповідальність та дотримання таких простих правил, як залишатися вдома, замість прогулянки на дитячому майданчику», – зазначив в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Нагадаємо, що для недопущення розповсюдження вірусної інфекції, на виконання протоколу Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.03.2020 № 16 «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, та введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва» у столиці проводять інформаційну та роз’яснювальну роботу щодо заборони користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024