Головна  →  Оголошення  →  7 липня 2014

Стрес-шоу Геннадія Балашова «Філософія грошей» в прямому ефірі «Радіо Київ- 98 FM»

Стрес-шоу Геннадія Балашова «Філософія грошей» в прямому ефірі «Радіо Київ- 98 FM»

Більшість людей за основу світу схильні приймати 4 стихії: землю, воду, вогонь, повітря, але здається, що існує п'ята велична стихія – гроші.

Щодня, по буднях з 18:00 до 19:00 слухайте стрес-шоу Геннадія Балашова «Філософія грошей» в прямому ефірі «Радіо Київ – 98 FM». Он-лайн тренінг для тих, хто прагне знайти свою формулу грошей.

Багато хто живе надією на майбутнє, сподівається на швидкий успіх, чекає, коли випаде «щасливий квиток». Але для того, щоб зрушити з місця, необхідна досить серйозна умова – зміна мислення.

Пізнайте в собі мільйонера! Телефонуйте на «Радіо Київ» за номером 454-00-33 під час гарячої дискусії, ставте свої запитання та долучайтеся до словесних баталій з Геннадієм Балашовим.

Різниця між бідними і багатими, як висловився колись Сальвадор Далі, наче різниця між полотном Веласкеса і гарною фотографією - сім мільйонів доларів.

Розкриваємо філософію багатства разом на хвилі «Радіо Київ – 98 FM»!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024